Mijn naam is Josta en woon samen met mijn man en twee kinderen in Meppel.
Onze zoon is in November 2023 drie jaar geworden en onze dochter is in Augustus 2023 één jaar geworden. 

In November van 2022 heb ik via ‘Slaapkops’ de opleiding als baby- en kinderslaapcoach behaald. Omdat ik nog nieuw in het vak was, heb ik eerst een aantal vrienden en kennissen geholpen bij slaapproblemen in hun gezin. Hierdoor kreeg ik steeds meer aanvragen en heb ik ervoor gekozen om mij in januari 2023 in te schrijven bij de KVK.

Op dat moment ben ik actief gezinnen gaan helpen. Ook kun je mijn ervaringen en tips vinden op Instagram.

 

Naast dat ik gezinnen help als kinderslaapcoach werk ik in de gehandicaptenzorg als persoonlijk begeleider en coördinator dagbesteding.

Mijn aanpak en wat mij speciaal maakt? 

Ik kan mijzelf wel ervaringsdeskundige noemen op gebied van slapen/slaapproblemen bij baby's en kinderen. 
 
Zelf weet ik als moeder ook welk gevoel het kan oproepen wanneer je kindje niet wil slapen, gaat huilen en wat voor emotie dat kan oproepen bij jezelf als ouder.

Ook weet ik dat het soms lastig is om door te zetten, hierbij zal ik jullie als ouder gaan coachen. Langdurig laten huilen zal ik daarbij ook niet adviseren. Er komen wel tranen aangezien het kindje niet meer geholpen wordt met in het in slaap vallen maar het is niet de bedoeling dat het kindje overstuur in bed blijft liggen.

Als slaapcoach hou ik van een duidelijke aanpak maar hierbij benadruk ik positief gedrag en negeer ik vaak het negatieve gedrag. 

Zelf vind ik het ook erg fijn om contact te houden met de ouders, als je in de buurt van Meppel woont (circa 20km) is er een mogelijkheid voor een fysieke kennismaking.

 

Wat mij verder ook uniek maakt zijn de producten die je bij mij kan lenen zoals de Slaaptunnel en White Noise apparaten.

In mijn webshop kun je de artikelen vinden die ik verkoop.