Ervaringen van ouders

Klantbeoordelingen: Ervaringen met Kinderslaapcoach Josta Meppel

Bij Kinderslaapcoach Josta Meppel zijn we trots op de positieve impact die onze trajecten heeft gehad op het leven van vele gezinnen. Onze klanten waarderen de persoonlijke aanpak, de deskundige adviezen en de praktische tips die hen helpen om gezonde slaapgewoonten voor hun kinderen te creëren. Lees hieronder enkele van de hartverwarmende recensies van ouders die we hebben geholpen.

Rating: 5 sterren
3 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Patricia
20 dagen geleden

Eerst wat sceptisch over een traject met een slaapcoach, maar wij hadden niet te verliezen, dus toch gedaan en wat was dit fijn. Waar onze dochter bij ons op de kamer sliep, wij er uren over deden om haar in slaap te wiegen en ze alleen op mij sliep, voelde ik mij gevangen en beheerste dit ons leven. Ze sliep niet door, waardoor ik helemaal aan het einde zat. Josta maakte een plan om maat en dacht met ons mee. Ze sloot aan en was super veel en snel beschikbaar om met ons mee te denken ten tijde van het traject. Al vanaf dag 1 sliep onze dochter de slaapjes in haar eigen kamer en langer. Ze leerde door een hele fijne methode zelf in slaap te vallen zonder dat wij haar hoefde te laten huilen ( hier zijn wij geen voorstander van). Nu 3 weken verder slaapt onze dochter in haar eigen kamer, valt ze zelf in slaap, doet ze haar slaapjes overdag goed en slaapt ze zelfs de nachten door. Wij zijn meer dan tevreden en zouden dit iedereen aanraden. Super fijn om met Josta samen te werken. Blije ouders hier met veel eigen tijd, tijd voor elkaar en teruggevonden nachtrust :).

Anoniem
3 maanden geleden

Onze zoon bleef na het afbouwen van de nachtvoeding extreem vroeg wakker worden. Josta heeft ons met praktische tips geholpen patronen te doorbreken. Josta was betrokken via de app en beschikbaar voor tussentijdse vragen. Onze zoon slaapt de laatste dagen weer langer door.

Charlotte
5 maanden geleden

Daar waar wij als ouders het ontzettend spannend vonden om onze zoon zijn speen af te nemen. Hebben wij middels de coaching van Josta deze stap durven zetten.
Samen met ons heeft ze gekeken naar de behoefte van Cas om daarin een passende vorm van slagen te vinden. Maar wat wellicht nog belangrijker is geweest voor ons is de steun en handvatten die wij als ouders toe gereikt hebben gekregen. Waar voelen jullie je gesterkt bij en wat hebben jullie nodig om het succesvol te maken.

Josta heeft een passend plan opgesteld. Dit met ons voorbesproken en samen welliswaar op afstand met ons uitgevoerd.

De avond dat onze zoon voor het eerst is gaan slapen zonder speen verliep vrij gemakkelijk. Hij heeft iets meer tijd nodig gehad om in te slapen. Maar heeft dit zonder tranen kunnen doen. Evenals de middagslaapjes en de avonden die daarop volgden.

Bij het avond ritueel een bemoedigend berichtje van Josta wat ons gesterkt heeft gevoeld. Een korte evaluatie en terug koppeling. Enorm helpend en steunend.

We zijn enorm trots op onze zoon en dankbaar voor de Coaching van Josta. Zo hebben we er samen voor gezorgd dat onze knaptoet geen speen meer heeft en dit in moeders optiek heel humaan is verlopen.

Dankjewel, Josta!!

Patricia & Jazzy
6 maanden geleden

Hele lieve vrouw die de tijd voor je neemt om naar je te luisteren en aan te sluiten bij de wens/behoefte/vraag die jij hebt. Fijne samenwerking. De kleine meid van ons slaapt overdag al een paar dagen goed. Een fijn houvast, een slaapschema.

Jolien
6 maanden geleden

Wij kregen een cadeaubon voor goede slaap voor Kinderslaapcoach Josta. Dit was hard nodig en een héél fijn cadeau.

Na het invullen van een intake en een dagboekje, kregen we een heel uitgebreid plan. Zo wisten we precies hoe we aan de slag konden gaan met de slaap van onze dochter. We kregen heel veel informatie in het plan, maar Josta nam ook uitgebreid de tijd om achteraf al onze vragen te beantwoorden. En ze was tijdens het hele proces betrokken, stelde vragen, gaf advies en coachte ons.

Wij zien niet meer op tegen het bedtijdritueel én hebben zelfvertrouwen gekregen in het troosten van onze dochter 's nachts, zonder haar uit bed te halen. En het belangrijkste: na heel veel geduld hebben wij onze avonden én een goede nachtrust terug! Bedankt Josta :)

Anouk
6 maanden geleden

Ons zoontje had het al een paar dagen, vooral nachten, heel zwaar. Zo gauw het bed in zicht was en kind horizontaal lag, was het brullen vanuit de dikke teen.
Eerst weet ik het aan de onrust vanuit de feestdagen, maar.. Die waren al even geweest, dus eigenlijk kon dat het niet zijn.. Toen dacht ik aan tanden en raadpleegde wat vriendinnen met kleine kinderen, want onze oudsten zijn al even uit de tanden, die wisselen nu zelfs al volop 😬
En toen kwam ik op een barnsteenketting, maar nooit een keer dat ik wist waar ik die kon kopen in Meppel. En voor ik het wist, appte ik Josta, ik volg haar en heb wel de barnsteenarmbandjes voorbij zien komen. Ik wou het liefst meteen een bandje en niet online bestellen en moeten wachten tot deze binnen was. En laten wij nou collega’s zijn en Josta nog even lekker met de kinders naar buiten gaan, hadden we het perféct voor elkaar. Josta liep wel even langs! Dus na over en weer appen, had ik binnen een halfuur gewoon een leuk barnsteenarmbandje in the pocket! Super fijne service, dankjewel daarvoor!
Ik kon kiezen uit een paar armbandjes, voor verschillende werking. Ik koos het bandje voor de prikkel gevoelige kinders, win win! Ons ventje heeft er echt baat bij, afgelopen weekend het bandje een paar dagen niet om gehad (vergeten na het douchen) en ik merkte het meteen aan hem! Slapen was weer knudde, humeurig ook.
Bandje weer om, slaapritme opgepakt en we hebben weer rust in de keet!

Ilse van den Berg
6 maanden geleden

Advies gevraagd omdat mijn zoontje veel bonkte met zijn hoofd.
Ik kreeg snelle reactie, met veel info en tips waarmee we aan de slag konden.
Dit heeft voor ons ook goed uitgepakt, het is nu veel beter geworden.
Erg blij dat we advies gevraagd hebben bij Josta!

Marloes
8 maanden geleden

Onze zoon kon niet zo goed van zijn speen af komen. Door de hulp van Josta die hele goede handvatten gaf, was hij binnen no time van de speen af.

Josta bied een luisterend oor en denkt mee in alle mogelijkheden. Ze komt met andere opties als de eerst genoemde tactieken

Lotte van der Laan
8 maanden geleden

Onze zoon Roan sliep al vanaf baby af aan niet goed. Steeds maar weer dachten we; het is een fase, dit gaat weer over. Dat deed het helaas niet. Roan is daarnaast hoogsensitief met sterke wil en dat maakt het niet makkelijker. Ik denk dat we wel honderden euro’s hebben uitgegeven aan van alles en nog wat om Roan goed te laten slapen maar niets werkte. De laatste 2 jaar sliep hij zelfs elke nacht vast op onze kamer.
Toen werd Josta me aangeraden door een goede vriendin en ik moet zeggen dat we de wanhoop wel nabij waren. Maar jeetje wat een opluchting toen Josta niet alleen begrip toonde maar het ook meteen herkende! Ze voelde ons naadloos en en schreef een slaapplan waar we ook direct eigenlijk mee aan de slag wilden. We stonden helemaal achter het plan en waren, met Josta’s hulp, gemotiveerd om dit te laten slagen. Vanaf moment 1 werkte het gewoon en sliep Roan ten eerste op zijn eigen kamer en hij na een paar nachten sliep hij ook gewoon door!! Dat deed hij al 4 jaar niet. En na 4 jaar sliepen wij ook weer hele nachten. Elke dag hadden we contact met Josta hoe het ging en elke dag ging het beter en beter. Als we een vraag hadden, stond Josta meteen paraat. We zijn Josta zo ontzettend dankbaar. Ik kan het iedereen aanbevelen. Wij hadden echt alles geprobeerd maar alleen Josta’s slaapplan heeft gewerkt. Wat een topper!!

Sharon Donker - Figeland
8 maanden geleden

Josta heeft ons heel fijn geholpen met het opzetten van een schema voor ons dochtertje. Daardoor slaapt ons dochtertje nu goed door en in haar eigen bedje. Het contact verliep heel goed en ze heeft goeie tips gegeven.

Evelien Bijkerk
9 maanden geleden

Na een moeilijke start door een laat ontdekte koemelkallergie, waren we toe aan een slaapritme (en vooral wij aan slaap).
Josta heeft ons voorzien van goede adviezen, praktische tips en was ook erg begaan en meelevend in het proces. Niet alle kindjes slapen uit zichzelf als roosjes en dan is het zo fijn als er iemand je handvatten geeft als je zelf ook zo ontzettend toe bent aan slaap! Ik zou zeggen niet langer twijfelen als je weer lekker wilt slapen. Het is het waard! (Achteraf denk ik, had maar eerder aan de bel getrokken.) We zijn nu ruim 5 maanden verder en we slapen volle nachten. Zo’n makkelijke slaper als zijn broer en zus zal deze jongen niet worden, maar nog steeds gebruiken we de handvatten die we van Josta hebben ontvangen en dat helpt ons nog steeds.

Dominique
10 maanden geleden

Toen ons zoontje werd geboren, sliep hij eigenlijk vanaf het begin af aan niet zonder onze hulp of alleen bij ons op de arm. Wij hadden nog nooit gehoord van wakkere tijden of van het moet leren van slapen. Gelukkig was daar Josta! Wat heeft zij ons goed geholpen, met het ondersteunen van het slapen, hoe je het leert maar ook om te kijken hoe het voor jezelf oké voelt! Dit was voor ons echt een eye opener, josta heeft ons leren vertrouwen in ons zoontje maar ook in ons eigen kunnen, ze heeft al onze onzekerheden weg genomen en benoemd dat het “normaal” is als je je zo voelt. Hij is nu net een jaar geworden en slaapt eigenlijk bijna altijd goed nu!